JPMorgan in njegov CEO, Jamie Dimon, sta imela vedno strog pogled na Bitcoin. Dimon je celo slavno rekel, da je Bitcoin prevara. Ampak v presenetljivem obratu dogodkov, je JPMorgan začel podpirati Bitcoin in celo začel spodbujati svoje stranke naj vlagajo v Bitcoin ETF-e.

JPMogrgan je sestavil raziskavo o kriptovalutah in objavil poročilo z naslovom: “Decrypting Cryptocurrencies: Technology, Applications and Challenges.”

 

Tukaj so najpomembnejši deli poročila:

“Cryptocurrencies are unlikely to disappear completely and could easily survive in varying forms and shapes.“

JPMorgan priznava, da je Bitcoin tukaj, da ostane in da regulacije ne morejo narediti, da bi Bitcoin izginil. Bitcoin bo preživel na takšen ali drugačen način.

 

“The underlying technology for cryptocurrencies could have the greatest application in areas where current payments systems are slow, such as across borders, as payment, reward tokens or funding systems.“

JPMorgan priznava problem našega trenutnega plačilnega sistema in pravi,  da je Bitcoin morda dobra rešitev v sledečih situacijah: hitrost, čez mejno plačevanje, plačilno sredstvo, nagradni žeton ali sistem za financiranje.

 

To je ena od mnogih slik v poročilu in prikazuje prednosti blockchain tehnologije pred normalnimi valutami:

 

 

 

 

 

 

 

Delite objavo s prijatelji!
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone