Kaj je HashFlare?

Hasflare je spletna stran podjetja HashCoins, ki ponuja nakup pogodb za rudarjenje v oblaku. Princip delovanja je popolnoma enak tistemu opisanemu v članku Genesis Mining, saj sta to konkurenčni platformi. Na spletni strani HashFlare.io lahko enostavno najamete “hash power” (moč rudarjenja), brez da bi se ukvarjali z zahtevno strojno in programsko opremo. Ekipa strokovnjakov, ki se že leta ukvarja z rudarjenjem poskrbi za vse namesto vas, vi se samo prijavite na njihovi strani in kupite enega od ponujenih paketov/pogodb. Za razliko od Genesis Mining pogodb, so vse pogodbe na strani HashFlare enoletne. Trenutno ponudbo si lahko ogledate na povezavi www.hashflare.io.

Katere kovance lahko rudarite?

HashFlare omogoča rudarjenje večih kovancev hkrati. Možnost rudarjenja večih različnih kovancev je velika prednost, saj se tako s porazdelitvijo investicije zavarujete pred nihanjem posameznih vrednosti kovancev. Ponudba kovancev se spreminja s časom. Trenutno ponujajo rudarjenje naslednjih kriptokovancev: Bitcoin, Dash, Ethereum in Zcash. Izbira kovancev je manjša od izbire pri Genesis Mining, vendar je tu večina pogodb še na voljo.

Kaj pa cene in donosnost?

Cene pogodb se spreminjajo s časom in glede na izbran kovanec. Prednost HashFlare pogodb je njihova fleksibilnost pri ceni. Ponudba se začne že pri nekaj $.  Donosnost rudarjenja je dandanes zelo majhna, saj je odvisna od trenutne cene kovanca in števila ljudi oz. celotne rudarske moči vseh rudarjev. Ker se število rudarjev povečuje hitreje kot cena kovancev, je donosnost vedno slabša. Če se bo ta trend nadaljeval, rudarjenje z majhno močjo kmalu ne bo več donosno. Ob določenih akcijskih znižanjih cen pogodb se lahko zgodi, da se vam investicija povrne že v štirih mesecih. To pomeni, da z enoletno pogodbo dosežete do 200% povečanje v enem letu. Opomnimo vas, da taki izračuni veljejo le v primeru, da razmere na trgu kriptovalut ostanejo takšne, kot so v tem trenutku.

Če želite že danes začeti rudariti v oblaku, se prijavite tukaj: https://hashflare.io/register/

Preberite še članek Genesis Mining – rudarjenje v oblaku!

Kako se prijavi in uporablja spletna stran HashFlare.io, si oglejte v spodnjem videoposnetku.

Delite objavo s prijatelji!
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone